Stamrecht BV oprichten Capelle aan den IJssel

Stamrecht BV oprichten Capelle aan den IJssel

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Capelle aan den IJssel onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Capelle aan den IJssel.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Capelle aan den IJssel van toepassing zijn. De meeste accountants in Capelle aan den IJssel kunnen u van indivudueel advies op maat voorzien.
De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Capelle aan den IJssel.

Lijfrente ontvangen in Capelle aan den IJssel

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Capelle aan den IJssel. Elke pensioenadviseur in Capelle aan den IJssel kan u vertellen of u deze lijfrente ook op Capelle aan den IJssel van iemand anders mag laten uitkeren.

Notaris Capelle aan den IJssel

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Capelle aan den IJssel. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Capelle aan den IJssel

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Capelle aan den IJssel. Een pensioen adviseur in Capelle aan den IJssel kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Capelle aan den IJssel. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Capelle aan den IJssel. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Capelle aan den IJssel.
Of neem contact op met een fiscalist in Capelle aan den IJssel.