Stamrecht BV oprichten Castricum

Stamrecht BV oprichten Castricum

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Castricum? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Castricum onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Castricum.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Castricum van toepassing zijn. De meeste accountants in Castricum kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Castricum.

Lijfrente ontvangen in Castricum

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Castricum. Elke pensioenadviseur in Castricum kan u vertellen of u deze lijfrente ook op naam van iemand anders mag laten uitkeren.

Notaris Castricum

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Castricum. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Castricum

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Castricum. Een pensioen adviseur in Castricum kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Castricum. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Castricum. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Castricum.
Of neem contact op met een fiscalist in Castricum.