Stamrecht BV oprichten Coevorden

Stamrecht BV oprichten Coevorden

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Coevorden? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Coevorden onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Coevorden.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Coevorden van toepassing zijn. De meeste accountants in Coevorden kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Coevorden.

Lijfrente ontvangen in Coevorden

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Coevorden. Elke pensioenadviseur in Coevorden kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Coevorden

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Coevorden. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Coevorden

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Coevorden. Een pensioen adviseur in Coevorden kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Coevorden. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Coevorden. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Coevorden.
Of neem contact op met een fiscalist in Coevorden.