Stamrecht BV oprichten Cranendonck

Stamrecht BV oprichten Cranendonck

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Cranendonck? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Cranendonck onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Cranendonck.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Cranendonck van toepassing zijn. De meeste accountants in Cranendonck kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Cranendonck.

Lijfrente ontvangen in Cranendonck

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Cranendonck. Elke pensioenadviseur in Cranendonck kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Cranendonck

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Cranendonck. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Cranendonck

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Cranendonck. Een pensioen adviseur in Cranendonck kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Cranendonck. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Cranendonck. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Cranendonck. Of neem contact op met een fiscalist in Cranendonck.