Stamrecht BV oprichten Cromstrijen

Stamrecht BV oprichten Cromstrijen

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Cromstrijen? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Cromstrijen onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Cromstrijen.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Cromstrijen van toepassing zijn. De meeste accountants in Cromstrijen kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Cromstrijen.

Lijfrente ontvangen in Cromstrijen

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Cromstrijen. Elke pensioenadviseur in Cromstrijen kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Cromstrijen

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Cromstrijen. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Cromstrijen

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Cromstrijen. Een pensioen adviseur in Cromstrijen kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Cromstrijen. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Cromstrijen. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Cromstrijen. Of neem contact op met een fiscalist in Cromstrijen.