Stamrecht BV oprichten Cuijk

Stamrecht BV oprichten Cuijk

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Cuijk? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Cuijk onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Cuijk.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Cuijk van toepassing zijn. De meeste accountants in Cuijk kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Cuijk.

Lijfrente ontvangen in Cuijk

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Cuijk. Elke pensioenadviseur in Cuijk kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Cuijk

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Cuijk. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Cuijk

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Cuijk. Een pensioen adviseur in Cuijk kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Cuijk. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Cuijk. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Cuijk. Of neem contact op met een fiscalist in Cuijk.