Stamrecht BV oprichten Culemborg

Stamrecht BV oprichten Culemborg

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Culemborg? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Culemborg onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Culemborg.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Culemborg van toepassing zijn. De meeste accountants in Culemborg kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Culemborg.

Lijfrente ontvangen in Culemborg

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Culemborg. Elke pensioenadviseur in Culemborg kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Culemborg

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Culemborg. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Culemborg

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Culemborg. Een pensioen adviseur in Culemborg kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Culemborg. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Culemborg. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Culemborg. Of neem contact op met een fiscalist in Culemborg.