Stamrecht BV oprichten Dalfsen

Stamrecht BV oprichten Dalfsen

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Dalfsen? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Dalfsen onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Dalfsen.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Dalfsen van toepassing zijn. De meeste accountants in Dalfsen kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Dalfsen.

Lijfrente ontvangen in Dalfsen

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Dalfsen. Elke pensioenadviseur in Dalfsen kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Dalfsen

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Dalfsen. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Dalfsen

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Dalfsen. Een pensioen adviseur in Dalfsen kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Dalfsen. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Dalfsen. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Dalfsen. Of neem contact op met een fiscalist in Dalfsen.