Stamrecht BV oprichten Dantumadiel

Stamrecht BV oprichten Dantumadiel

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Dantumadiel? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Dantumadiel onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Dantumadiel.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Dantumadiel van toepassing zijn. De meeste accountants in Dantumadiel kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Dantumadiel.

Lijfrente ontvangen in Dantumadiel

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Dantumadiel. Elke pensioenadviseur in Dantumadiel kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Dantumadiel

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Dantumadiel. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Dantumadiel

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Dantumadiel. Een pensioen adviseur in Dantumadiel kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Dantumadiel. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Dantumadiel. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Dantumadiel. Of neem contact op met een fiscalist in Dantumadiel.