Stamrecht BV oprichten Delfzijl

Stamrecht BV oprichten Delfzijl

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Delfzijl? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Delfzijl onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Delfzijl.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Delfzijl van toepassing zijn. De meeste accountants in Delfzijl kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Delfzijl.

Lijfrente ontvangen in Delfzijl

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Delfzijl. Elke pensioenadviseur in Delfzijl kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Delfzijl

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Delfzijl. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Delfzijl

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Delfzijl. Een pensioen adviseur in Delfzijl kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Delfzijl. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Delfzijl. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Delfzijl. Of neem contact op met een fiscalist in Delfzijl.