Stamrecht BV oprichten Deurne

Stamrecht BV oprichten Deurne

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Deurne? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Deurne onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Deurne.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Deurne van toepassing zijn. De meeste accountants in Deurne kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Deurne.

Lijfrente ontvangen in Deurne

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Deurne. Elke pensioenadviseur in Deurne kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Deurne

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Deurne. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Deurne

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Deurne. Een pensioen adviseur in Deurne kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Deurne. Laat alle afspraken rondom een afkoopsom vastleggen door een notaris in Deurne. Een notariele akte geeft zekerheid.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Deurne. Of neem contact op met een fiscalist in Deurne.