Stamrecht BV oprichten Diemen

Stamrecht BV oprichten Diemen

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Diemen? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Diemen onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Diemen.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Diemen van toepassing zijn. De meeste accountants in Diemen kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Diemen.

Lijfrente ontvangen in Diemen

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Diemen. Elke pensioenadviseur in Diemen kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Diemen

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Diemen. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Diemen

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Diemen. Een pensioen adviseur in Diemen kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Diemen.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Diemen. Of neem contact op met een fiscalist in Diemen.