Stamrecht BV oprichten Dinkelland

Stamrecht BV oprichten Dinkelland

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Dinkelland? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Dinkelland onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Dinkelland.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Dinkelland van toepassing zijn. De meeste accountants in Dinkelland kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Dinkelland.

Lijfrente ontvangen in Dinkelland

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Dinkelland. Elke pensioenadviseur in Dinkelland kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Dinkelland

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Dinkelland. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Dinkelland

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Dinkelland. Een pensioen adviseur in Dinkelland kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Dinkelland.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Dinkelland. Of neem contact op met een fiscalist in Dinkelland.