Stamrecht BV oprichten Doesburg

Stamrecht BV oprichten Doesburg

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Doesburg? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Doesburg onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Doesburg.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Doesburg van toepassing zijn. De meeste accountants in Doesburg kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Doesburg.

Lijfrente ontvangen in Doesburg

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Doesburg. Elke pensioenadviseur in Doesburg kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Doesburg

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Doesburg. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Doesburg

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Doesburg. Een pensioen adviseur in Doesburg kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Doesburg.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Doesburg. Of neem contact op met een fiscalist in Doesburg.