Stamrecht BV oprichten Doetinchem

Stamrecht BV oprichten Doetinchem

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Doetinchem? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Doetinchem onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Doetinchem.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Doetinchem van toepassing zijn. De meeste accountants in Doetinchem kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Doetinchem.

Lijfrente ontvangen in Doetinchem

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Doetinchem. Elke pensioenadviseur in Doetinchem kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Doetinchem

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Doetinchem. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Doetinchem

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Doetinchem. Een pensioen adviseur in Doetinchem kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Doetinchem.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Doetinchem. Of neem contact op met een fiscalist in Doetinchem.