Stamrecht BV oprichten Dongen

Stamrecht BV oprichten Dongen

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Dongen? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Dongen onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Dongen.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Dongen van toepassing zijn. De meeste accountants in Dongen kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Dongen.

Lijfrente ontvangen in Dongen

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Dongen. Elke pensioenadviseur in Dongen kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Dongen

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Dongen. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Dongen

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Dongen. Een pensioen adviseur in Dongen kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Dongen.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Dongen. Of neem contact op met een fiscalist in Dongen.