Stamrecht BV oprichten Dordrecht

Stamrecht BV oprichten Dordrecht

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Dordrecht? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Dordrecht onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Dordrecht.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Dordrecht van toepassing zijn. De meeste accountants in Dordrecht kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Dordrecht.

Lijfrente ontvangen in Dordrecht

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Dordrecht. Elke pensioenadviseur in Dordrecht kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Dordrecht

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Dordrecht. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Dordrecht

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Dordrecht. Een pensioen adviseur in Dordrecht kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Dordrecht.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Dordrecht. Of neem contact op met een fiscalist in Dordrecht.