Stamrecht BV oprichten Dronten

Stamrecht BV oprichten Dronten

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Dronten? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Dronten onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Dronten.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Dronten van toepassing zijn. De meeste accountants in Dronten kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Dronten.

Lijfrente ontvangen in Dronten

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Dronten. Elke pensioenadviseur in Dronten kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Dronten

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Dronten. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Dronten

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Dronten. Een pensioen adviseur in Dronten kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Dronten.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Dronten. Of neem contact op met een fiscalist in Dronten.