Stamrecht BV oprichten Duiven

Stamrecht BV oprichten Duiven

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Duiven? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Duiven onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Duiven.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Duiven van toepassing zijn. De meeste accountants in Duiven kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Duiven.

Lijfrente ontvangen in Duiven

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Duiven. Elke pensioenadviseur in Duiven kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Duiven

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Duiven. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Duiven

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Duiven. Een pensioen adviseur in Duiven kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Duiven.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Duiven. Of neem contact op met een fiscalist in Duiven.