Stamrecht BV oprichten Eemnes

Stamrecht BV oprichten Eemnes

Hebt u als ondernemer een bedrijf gevestigd in Eemnes? En wilt u fiscaal vriendelijk geld aan uw bedrijf in Eemnes onttrekken? U mag financiele voorzieningen treffen voor uw pensioen in Eemnes.

Stamrecht BV

Er zijn landelijke richtlijnen door de fiscus opgesteld, zodat deze ook op u en uw bedrijf in Eemnes van toepassing zijn. De meeste accountants in Eemnes kunnen u van individueel advies op maat voorzien. De algemene financiele tips en adviezen op deze website kunnen niet worden aangemerkt als vervanger van advies van uw lokale financieel adviseur in Eemnes.

Lijfrente ontvangen in Eemnes

Een stamrecht BV heeft als doel om geld uit te keren aan de begustigde, woonachtig in Eemnes. Elke pensioenadviseur in Eemnes kan u vertellen of u deze lijfrente ook aan iemand anders mag (laten) uitkeren.

Notaris Eemnes

Laat alle afspraken vastleggen door een notaris in Eemnes. Een notariele akte geeft zekerheid.

Pensioen Eemnes

U bent niet verplicht om te blijven wonen in de plaats van oprichting van de stamrecht BV, nl: Eemnes. Een pensioen adviseur in Eemnes kan u hierover adviseren.

Afkoopsom

Het is mogelijk om een afkoopsom te laten storten in een Stamrecht BV die statutaire zetel heeft in Eemnes.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een contact formulier voor de aanvraag van algemene informatie over lijfrentes en stamrecht bv’s in Eemnes. Of neem contact op met een fiscalist in Eemnes.